Ogłoszenie/a powiązane

To ogłoszenie jest powiązane z następującym(i) ogłoszeniem/-ami dodatkowym(i):

Ogłoszenie archiwalne

Prawdopodobnie termin na złożenie oferty/przetargu/licytacji już minął.

Powrót do listy ogłoszeń

Ogłoszenie

Dostawa mięsa i wędlin

warmińsko-mazurskie, Nowa Wieś Ełcka

Najważniejsze informacje

Przedmiot zamówienia
Tryb zamówienia
przetarg ograniczony
Rodzaj ogłoszenia
Numer ogłoszenia
540182781-N-2019
Źródło ogłoszenia
Biuletyn Zamówień Publicznych
Data publikacji
02-09-2019

Ogłaszający

Województwo
Miasto
Ulica
ul. Lipowa
Nr telefonu
087 6197770, 6197779
Email
dpsnwe@fantex.pl
Strona www
www.dpsnwe.fantex.pl

Szczegóły

Ogłoszenie nr 540182781-N-2019 z dnia 02-09-2019 r.
Nowa Wieś Ełcka:
OGŁOSZENIE O ZMIANIE OGŁOSZENIA
OGŁOSZENIE DOTYCZY:
Ogłoszenia o zamówieniu
INFORMACJE O ZMIENIANYM OGŁOSZENIU
Numer: 586875-N-2019
Data: 16/08/2019
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
Dom Pomocy Społecznej w Nowej Wsi Ełckiej, Krajowy numer identyfikacyjny 30468000000000, ul. ul. Lipowa  1, 19-321  Nowa Wieś Ełcka, woj. warmińsko-mazurskie, państwo Polska, tel. 087 6197770, 6197779, e-mail dpsnwe@fantex.pl, faks 876 197 490.
Adres strony internetowej (url): www.dpsnwe.fantex.pl
SEKCJA II: ZMIANY W OGŁOSZENIU
II.1) Tekst, który należy zmienić:
Miejsce, w którym znajduje się zmieniany tekst:
Numer sekcji: II
Punkt: 4
W ogłoszeniu jest: 1 Baleron wysokogatunkowy (mający w składzie minimum 90% surowego karczku) 35 kg 2 Blok mięsny drobiowy. Produkt drobno rozdrobniony, parzony (mięso z kurczaka minimum 73%) 20 kg 3 Boczek pieczony, podpiekany (boczek wieprzowy minimum 79%) 10 kg 4 Boczek wędzony parzony (boczek wieprzowy minimum 85% ) 150 kg 5 Boczek surowy bez żeberek 130 kg 6 Boczek-rolada wysokogatunkowa (mająca w składzie minimum 85% boczku wieprzowego) 25 kg 7 Ćwiartka z kurczaka 600 kg 8 Filet z kurczaka surowy (vacum) 220 kg 9 Filet z indyka surowy (vacum) 60 kg 10 Filet drobiowy, parzony (grubo rozdrobniony, mający w składzie minimum 66% mięsa z fileta drobiowego surowego) 40 kg 11 Filet z indyka wędzony (mająca w składzie minimum 70% surowego fileta z indyka ) 40 kg 12 Flak wołowy krojony gotowany (hermetycznie zamknięty w opakowaniach od 1k wzwyż) 200 kg 13 Galareta z mięsem wieprzowym (minimum 50% mięsa) 80 kg 14 Galareta z mięsem drobiowym (minimum 50% mięsa) 80 kg 15 Golonka tylnia surowa z/k 50 kg 16 Golonka prasowana, parzona, w bloku (mająca w składzie minimum 60% mięsa wieprzowego) 30 kg 17 Indyk w galarecie 60 kg 18 Kurczak w galarecie 60 kg 19 Kabanos wieprzowo-drobiowy o średnicy 1cm i małym stopniu wysuszenia (mający w skłądzie na 100g gotowego produktu minimum 60g mięsa wieprzowego i 50g mięsa drobiowego) 70 kg 20 Karczek wieprzowy b/k (vacum) 170 kg 21 Kaszanka pieczona (mająca w składzie minimum 50% mięsa wieprzowego, w tym tłuszcz wieprzowy co najmniej 14%, kasza jęczmienna 12%, cebula smażona oraz przyprawy ) 105 kg 22 Kiełbasa biała surowa wysokogatunkowa (90% mięsa) 150 kg 23 Kiełbasa śląska, średnio rozdrobniona (mająca w składzie minimum 80% mięsa) 90 kg 24 Kiełbasa krakowska sucha wieprzowa (mająca w składzie minimum 87% mięsa) 150 kg 25 Kiełbasa krakowska parzona (mająca w składzie minimum 60% mięsa) 100 kg 26 Kiełbasa podwawelska, średnio rozdrobniona (mająca w składzie min.80% mięsa) 90 kg 27 Kiełbasa toruńska, średnio rozdrobniona (mająca w składzie minimum 80% mięsa) 100 kg 28 Kiełbasa palcówka wędzona (mająca w składzie minimum 87% mięsa) 50 kg 29 Kiełbasa parówkowa, drobno rozdrobniona, wędzona (mająca w składzie minimum 35% mięsa wieprzowego) 130 kg 30 Kiełbasa piwna, średnio rozdrobniona, wieprzowa, wędzona (mająca w składzie minimum 64% mięsa wieprzowego) 20 kg 31 Kiełbasa szynkowa drobiowo-wieprzowa, grubo rozdrobniona, parzona (mająca w składzie minimum 53% mięsa) 100 kg 32 Kiełbasa żywiecka wieprzowa, średnio rozdrobniona, podsuszana, podwędzana (100g gotowego wyrobu wyprodukowane ze 125g mięsa wieprzowego) 90 kg 33 Kiełbasa cienka drobiowa, średnio rozdrobniona (mająca w składzie minimum 93% mięsa z piersi kurczaka) 160 kg 34 Kiszka ziemniaczana, wyrób garmażeryjny (mająca w składzie 75% ziemniaków, tłuszcz wieprzowy, mąkę pszenną, cebulę, sól i przyprawy) 130 kg 35 Konserwa mięsna 300g (mająca w składzie minimum 85% mięsa) 500 szt 36 Kości karkowe 160 kg 37 Kości schabowe 200 kg 38 Kurczak cały świeży 220 kg 39 Kurczak gotowany, grubo rozdrobniony (mający w składzie minimum 87% mięsa z piersi kurczaka) 50 kg 40 Łopatka wieprzowa b/k (vacum) 700 kg 41 Mortadela z warzywami, pieczarkami, serem 50 kg 42 Mielonka wieprzowa w bloku (mająca w składzie minimum 60% mięsa) 50 kg 43 Mięso drobne indycze (vacum) 30 kg 44 Nogi wieprzowe 130 kg 45 Ogonówka wędzona, wieprzowa (mająca w składzie min. 80% mięsa wieprzowego) 60 kg 46 Ozory wieprzowe 120 kg 47 Parówki cienkie z dodatkiem cielęciny; produkt homogenizowany, wieprzowodrobiowo- cielęcy (mający w składzie minimum 66% mięsa wieprzowego, mięso z kurczaka 4%, cielęcina 4%) 100 kg 48 Parówki z szynki (mająca w składzie minimum 90% szynki wieprzowej) 130 kg 49 Pasztet z indykiem, z dodatkiem wieprzowiny, pieczony (mający w składzie minimum 48% mięsa z indyka, mięso wieprzowe 4%, tłuszcz wieprzowy 12%) 80 kg 50 Pasztet drobiowy z dodatkiem wieprzowiny (mający w składzie minimum 52% mięsa z kurczaka, mięso wieprzowe 7%) 80 kg 51 Pasztetowa w osłonce foliowej (mająca w składzie minimum 45% mięsa) 45 kg 52 Pasztetowa we flaku (mająca w składzie minimum 60% mięsa) 45 kg 53 Pasztet drobiowy, drobiowo-wieprzowy w konserwie, w słoiku (300g) 500 szt 54 Podgardle surowe bez skóry 50 kg 55 Podudzie z kurczaka surowe 220 kg 56 Podudzie wędzone z kurczaka (vacum) 280 kg 57 Porcje rosołowe 885 kg 58 Polędwica sopocka wieprzowa (mająca w składzie minimum 64% mięsa) 120 kg 59 Polędwica drobiowa (mająca w składzie minimum 43% mięsa) 70 kg 60 Pieczeń rzymska wieprzowa, pieczona (mająca w składzie minimum 62% mięsa wieprzowego) 50 kg 61 Rolada z kurczaka (mająca w składzie minimum 40% mięsa) 80 kg 62 Salami, kiełbasa drobno rozdrobniona, suszona (do wyprodukowania 100g gotowego wyrobu zużyto minimum 54g mięsa wieprzowego i 14g mięsa wołowego) 30 kg 63 Salceson wieprzowo-drobiowy, parzony (mięso z głów wieprzowych minimu 58%, mięso drobiowe mechanicznie oddzielone minimum 10%) 60 kg 64 Schab pieczony, produkt wysokodajny, wieprzowy (mająca w składzie minimum 65% surowego schabu) 100 kg 65 Schab w przyprawach; produkt wędzony, parzony (mający w składzie minimum 60% surowego schabu) 70 kg 66 Pasztetowa w osłonce foliowej (mająca w składzie minimum 45% mięsa) 350 kg 67 Pasztetowa we flaku (mająca w składzie minimum 60% mięsa) 100 kg 68 Pasztet drobiowy, drobiowo-wieprzowy w konserwie, w słoiku (300g) 130 kg 69 Podgardle surowe bez skóry 60 kg 70 Podudzie z kurczaka surowe 90 kg 71 Podudzie wędzone z kurczaka (vacum) 60 kg 72 Porcje rosołowe 70 kg 73 Polędwica sopocka wieprzowa (mająca w składzie minimum 64% mięsa) 40 kg 74 Polędwica drobiowa (mająca w składzie minimum 43% mięsa) 50 kg 75 Pieczeń rzymska wieprzowa, pieczona (mająca w składzie minimum 62% mięsa wieprzowego) 280 kg 76 Rolada z kurczaka (mająca w składzie minimum 40% mięsa) 80 kg 77 Salami, kiełbasa drobno rozdrobniona, suszona (do wyprodukowania 100g gotowego wyrobu zużyto minimum 54g mięsa wieprzowego i 14g mięsa wołowego) 250 kg 78 Salceson wieprzowo-drobiowy, parzony (mięso z głów wieprzowych minimu 58%, mięso drobiowe mechanicznie oddzielone minimum 10%) 110 kg 79 Schab pieczony, produkt wysokodajny, wieprzowy (mająca w składzie minimum 65% surowego schabu) 90 kg 80 Wieprzowa II-mięso drobne klasy A 45 kg 81 Żołądki drobiowe (vacum) 120 kg
W ogłoszeniu powinno być: 1 Baleron wysokogatunkowy (mający w składzie minimum 90% surowego karczku) 35 kg 2 Blok mięsny drobiowy. Produkt drobno rozdrobniony, parzony (mięso z kurczaka minimum 73%) 20 kg 3 Boczek pieczony, podpiekany (boczek wieprzowy minimum 79%) 10 kg 4 Boczek wędzony parzony (boczek wieprzowy minimum 85% ) 150 kg 5 Boczek surowy bez żeberek 130 kg 6 Boczek-rolada wysokogatunkowa (mająca w składzie minimum 85% boczku wieprzowego) 25 kg 7 Ćwiartka z kurczaka 600 kg 8 Filet z kurczaka surowy (vacum) 220 kg 9 Filet z indyka surowy (vacum) 60 kg 10 Filet drobiowy, parzony (grubo rozdrobniony, mający w składzie minimum 66% mięsa z fileta drobiowego surowego) 40 kg 11 Filet z indyka wędzony (mająca w składzie minimum 70% surowego fileta z indyka ) 40 kg 12 Flak wołowy krojony gotowany (hermetycznie zamknięty w opakowaniach od 1k wzwyż) 200 kg 13 Galareta z mięsem wieprzowym (minimum 50% mięsa) 80 kg 14 Galareta z mięsem drobiowym (minimum 50% mięsa) 80 kg 15 Golonka tylnia surowa z/k 50 kg 16 Golonka prasowana, parzona, w bloku (mająca w składzie minimum 60% mięsa wieprzowego) 30 kg 17 Indyk w galarecie 60 kg 18 Kurczak w galarecie 60 kg 19 Kabanos wieprzowo-drobiowy o średnicy 1cm i małym stopniu wysuszenia (mający w skłądzie na 100g gotowego produktu minimum 60g mięsa wieprzowego i 50g mięsa drobiowego) 70 kg 20 Karczek wieprzowy b/k (vacum) 170 kg 21 Kaszanka pieczona (mająca w składzie minimum 50% mięsa wieprzowego, w tym tłuszcz wieprzowy co najmniej 14%, kasza jęczmienna 12%, cebula smażona oraz przyprawy ) 105 kg 22 Kiełbasa biała surowa wysokogatunkowa (90% mięsa) 150 kg 23 Kiełbasa śląska, średnio rozdrobniona (mająca w składzie minimum 80% mięsa) 90 kg 24 Kiełbasa krakowska sucha wieprzowa (mająca w składzie minimum 87% mięsa) 150 kg 25 Kiełbasa krakowska parzona (mająca w składzie minimum 60% mięsa) 100 kg 26 Kiełbasa podwawelska, średnio rozdrobniona (mająca w składzie minimum 80% mięsa) 90 kg 27 Kiełbasa toruńska, średnio rozdrobniona (mająca w składzie minimum 80% mięsa) 100 kg 28 Kiełbasa palcówka wędzona (mająca w składzie minimum 87% mięsa) 50 kg 29 Kiełbasa parówkowa, drobno rozdrobniona, wędzona (mająca w składzie minimum 35% mięsa wieprzowego) 130 kg 30 Kiełbasa piwna, średnio rozdrobniona, wieprzowa, wędzona (mająca w składzie minimum 64% mięsa wieprzowego) 20 kg 31 Kiełbasa szynkowa drobiowo-wieprzowa, grubo rozdrobniona, parzona (mająca w składzie minimum 53% mięsa) 100 kg 32 Kiełbasa żywiecka wieprzowa, średnio rozdrobniona, podsuszana, podwędzana (100g gotowego wyrobu wyprodukowane ze 125g mięsa wieprzowego) 90 kg 33 Kiełbasa cienka drobiowa, średnio rozdrobniona (mająca w składzie minimum 93% mięsa z piersi kurczaka) 160 kg 34 Kiszka ziemniaczana, wyrób garmażeryjny (mająca w składzie 75% ziemniaków, tłuszcz wieprzowy, mąkę pszenną, cebulę, sól i przyprawy) 130 kg 35 Konserwa mięsna 300g (mająca w składzie minimum 85% mięsa) 500 szt 36 Kości karkowe 160 kg 37 Kości schabowe 200 kg 38 Kurczak cały świeży 220 kg 39 Kurczak gotowany, grubo rozdrobniony (mający w składzie minimum 87% mięsa z piersi kurczaka) 50 kg 40 Łopatka wieprzowa b/k (vacum) 700 kg 41 Mortadela z warzywami, pieczarkami, serem 50 kg 42 Mielonka wieprzowa w bloku (mająca w składzie minimum 60% mięsa) 50 kg 43 Mięso drobne indycze (vacum) 30 kg 44 Nogi wieprzowe 130 kg 45 Ogonówka wędzona, wieprzowa (mająca w składzie minimum 80% mięsa wieprzowego) 60 kg 46 Ozory wieprzowe 120 kg 47 Parówki cienkie z dodatkiem cielęciny; produkt homogenizowany, wieprzowodrobiowo- cielęcy (mający w składzie minimum 66% mięsa wieprzowego, mięso z kurczaka 4%, cielęcina 4%) 100 kg 48 Parówki z szynki (mająca w składzie minimum 90% szynki wieprzowej) 130 kg 49 Pasztet z indykiem, z dodatkiem wieprzowiny, pieczony (mający w składzie minimum 48% mięsa z indyka, mięso wieprzowe 4%, tłuszcz wieprzowy 12%) 80 kg 50 Pasztet drobiowy z dodatkiem wieprzowiny (mający w składzie minimum 52% mięsa z kurczaka, mięso wieprzowe 7%) 80 kg 51 Pasztetowa w osłonce foliowej (mająca w składzie minimum 45% mięsa) 45 kg 52 Pasztetowa we flaku (mająca w składzie minimum 60% mięsa) 45 kg 53 Pasztet drobiowy, drobiowo-wieprzowy w konserwie, w słoiku (300g) 500 szt 54 Podgardle surowe bez skóry 50 kg 55 Podudzie z kurczaka surowe 220 kg 56 Podudzie wędzone z kurczaka (vacum) 280 kg 57 Porcje rosołowe 885 kg 58 Polędwica sopocka wieprzowa (mająca w składzie minimum 64% mięsa) 120 kg 59 Polędwica drobiowa (mająca w składzie minimum 43% mięsa) 70 kg 60 Pieczeń rzymska wieprzowa, pieczona (mająca w składzie minimum 62% mięsa wieprzowego)) 50 kg 61 Rolada z kurczaka (mająca w składzie minimum 40% mięsa) 80 kg 62 Salami, kiełbasa drobno rozdrobniona, suszona (do wyprodukowania 100g gotowego wyrobu zużyto minimum 54g mięsa wieprzowego i 14g mięsa wołowego) 30 kg 63 Salceson wieprzowo-drobiowy, parzony (mięso z głów wieprzowych minimu 58%, mięso drobiowe mechanicznie oddzielone minimum 10%) 60 kg 64 Schab pieczony, produkt wysokodajny, wieprzowy (mająca w składzie minimum 65% surowego schabu) 100 kg 65 Schab w przyprawach; produkt wędzony, parzony (mający w składzie minimum 60% surowego schabu) 70 kg 66 Schab wp surowy b/k (vacum) 350 kg 67 Schab wędzony wysokogatunkowy (mająca w składzie minimum 90% mięsa) 100 kg 68 Serdelki wieprzowe 130 kg 69 Słonina surowa bez skóry 60 kg 70 Szynka wieprzowa wędzona,parzona, pieczona (mająca w składzie minimum 99% mięsa) 90 kg 71 Szynka wieprzowa gotowana, wysokodajna (mająca w składzie minimum 65% mięsa) 60 kg 72 Szynka wieprzowa tradycyjna, wędzona, wysokodajna (mająca w składzie minimum 97% mięsa) 70 kg 73 Szynka drobiowa konserwowa, produkt blokowy, grubo rozdrobniony (mająca w składzie minimum 65% mięsa) 40 kg 74 Szynka wieprzowa konserwowa, produkt blokowy, grubo rozdrobniony (mająca w składzie minimum 65% mięsa) 50 kg 75 Szynka wp surowa b/k (vacum) 280 kg 76 Udziec z indyka surowy z/k i skórą (vacum) 80 kg 77 Udziec z kurczaka surowy 250 kg 78 Udziec wołowy b/k (vacum) 110 kg 79 Wątróbka drobiowa 90 kg 80 Wieprzowa II-mięso drobne klasy A 45 kg 81 Żołądki drobiowe (vacum) 120 kg

II.2) Tekst, który należy dodać
Miejsce, w którym należy dodać tekst:
Numer sekcji: IV
Punkt: 6.2
Tekst, który należy dodać w ogłoszeniu: Termin składania ofert 10.09.2019r. godz. 9:00

 
drukuj ogłoszenie