BZP: Świadczenie usług cateringowych podczas targów nieruchomości MIPIM The World’s Leading Property Market, które odbędą się w dniach 11-14 marca 2025 roku w Cannes we Francji
02.09.2024
2024/BZP 00480887/01
AGENCJA ROZWOJU POMORZA SPÓŁKA AKCYJNA
Dane ogłoszeniodawcy znajdują się w treści ogłoszenia.
Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia
Świadczenie usług cateringowych podczas targów nieruchomości MIPIM The World’s Leading Property Market, które odbędą się w dniach 11-14 marca 2025 roku w Cannes we Francji
SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY
1.1.) Nazwa zamawiającego: AGENCJA ROZWOJU POMORZA SPÓŁKA AKCYJNA
1.2.) Oddział zamawiającego: ARP
1.3.) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 190044530
1.4.) Adres zamawiającego:
1.4.1.) Ulica: al. Grunwaldzka 472D
1.4.2.) Miejscowość: Gdańsk
1.4.3.) Kod pocztowy: 80-309
1.4.4.) Województwo: pomorskie
1.4.5.) Kraj: Polska
1.4.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL633 - Trójmiejski
1.4.7.) Numer telefonu: +48 58 32 33 101
1.4.9.) Adres poczty elektronicznej: przetargi@arp.gda.pl
1.4.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.arp.gda.pl
1.5.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - inny zamawiający
Spółka akcyjna
1.6.) Przedmiot działalności zamawiającego: Sprawy gospodarcze i finansowe
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Numer ogłoszenia: 2024/BZP 00480887
2.2.) Data ogłoszenia: 2024-09-02
SEKCJA III ZMIANA OGŁOSZENIA
3.2.) Numer zmienianego ogłoszenia w BZP: 2024/BZP 00466216
3.3.) Identyfikator ostatniej wersji zmienianego ogłoszenia: 01
3.4.) Identyfikator sekcji zmienianego ogłoszenia:
SEKCJA III – UDOSTĘPNIANIE DOKUMENTÓW ZAMÓWIENIA I KOMUNIKACJA3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:
3.11. Sposób nieelektronicznego składania ofert, wniosków, oświadczeń oraz innych dokumentów Przed zmianą:
1. Wykonawca zobowiązany jest wraz z ofertą złożyć w siedzibie Zamawiającego (Gdańsk, Al. Grunwaldzka 472 D, Olivia Six, 12 piętro) próbki oferowanych w ramach oferty potraw, zgodnych z opisem zestawów wskazanym w Tabeli B załącznika nr 1 do SWZ - Opis Przedmiotu Zamówienia.
2. Termin dostarczenia próbek dnia 3 września 2024 r. od godziny 9:30 do terminu składania ofert, tj. godz. 12:00.
3. Próbki w ilości 7 sztuk każdy zestaw (lit a. - c. poniżej) przygotowane będą przez Wykonawców do oceny przez członków komisji i składać się będą z:
a. potrawy z części II z ZESTAWU OBIADOWEGO w postaci przekąski zimnej / monoporcji obiadowej w formie szaszłyka, tj. 1 rodzaj szaszłyka podany na 1 talerzu jako porcja dla 1 osoby (kryterium oceny PK2),
b. potrawy z części II z ZESTAWU DESEROWEGO w postaci słodkiej tartaletki na spodzie kruchym z owocami, tj. 1 rodzaj tartaletki podany na 1 talerzu jako porcja dla 1 osoby (kryterium oceny PK3),
c. potrawy z części II z ZESTAWU KOKTAJLOWEGO w postaci przekąski z krewetką, tj. 1 rodzaj przekąski z krewetką podany na 1 talerzu jako porcja dla 1 osoby (kryterium oceny PK4).
Dla każdego z powyższych zestawów Wykonawca przygotuje metryczkę z nazwą i opisem każdego rodzaju oferowanej na talerzu potrawy w języku polskim (z wyłączeniem zapożyczonych nazw własnych potraw/produktów).
Po zmianie:
1. Wykonawca zobowiązany jest wraz z ofertą złożyć w siedzibie Zamawiającego (Gdańsk, Al. Grunwaldzka 472 D, Olivia Six, 12 piętro) próbki oferowanych w ramach oferty potraw, zgodnych z opisem zestawów wskazanym w Tabeli B załącznika nr 1 do SWZ - Opis Przedmiotu Zamówienia.
2. Termin dostarczenia próbek dnia 10 września 2024 r. od godziny 9:30 do terminu składania ofert, tj. godz. 12:00.
3. Próbki w ilości 7 sztuk każdy zestaw (lit a. - c. poniżej) przygotowane będą przez Wykonawców do oceny przez członków komisji i składać się będą z:
a. potrawy z części II z ZESTAWU OBIADOWEGO w postaci przekąski zimnej / monoporcji obiadowej w formie szaszłyka, tj. 1 rodzaj szaszłyka podany na 1 talerzu jako porcja dla 1 osoby (kryterium oceny PK2),
b. potrawy z części II z ZESTAWU DESEROWEGO w postaci słodkiej tartaletki na spodzie kruchym z owocami, tj. 1 rodzaj tartaletki podany na 1 talerzu jako porcja dla 1 osoby (kryterium oceny PK3),
c. potrawy z części II z ZESTAWU KOKTAJLOWEGO w postaci przekąski z krewetką, tj. 1 rodzaj przekąski z krewetką podany na 1 talerzu jako porcja dla 1 osoby (kryterium oceny PK4).
Dla każdego z powyższych zestawów Wykonawca przygotuje metryczkę z nazwą i opisem każdego rodzaju oferowanej na talerzu potrawy w języku polskim (z wyłączeniem zapożyczonych nazw własnych potraw/produktów).