BZP: Pomoce dydaktyczne, sprzęt elektryczny i meble do pracowni gastronomicznych, cukierniczych i fryzjerskich w ramach projektu pn. ZAWODOWO NIEZAWODNI
22.04.2025
2025/BZP 00200882/01
Zespół Szkół Gastronomicznych i Hotelarskih im. Kazimierza Andrzeja Jaworskiego w Chełmie
Dane ogłoszeniodawcy znajdują się w treści ogłoszenia.
Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia
Pomoce dydaktyczne, sprzęt elektryczny i meble do pracowni
gastronomicznych, cukierniczych i fryzjerskich w ramach projektu pn.
ZAWODOWO NIEZAWODNI
SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY
1.1.) Nazwa zamawiającego: Zespół Szkół Gastronomicznych i Hotelarskih im. Kazimierza Andrzeja Jaworskiego w Chełmie
1.3.) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 000200696
1.4.) Adres zamawiającego:
1.4.1.) Ulica: Reformacka 13
1.4.2.) Miejscowość: Chełm
1.4.3.) Kod pocztowy: 22-100
1.4.4.) Województwo: lubelskie
1.4.5.) Kraj: Polska
1.4.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL812 - Chełmsko-zamojski
1.4.7.) Numer telefonu: 82 549 60 37 (wew. 337), 82 565 27 06
1.4.9.) Adres poczty elektronicznej: zsgihchelm@zsgihchelm.pl
1.4.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: https://www.zsgihchelm.pl/
1.5.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka budżetowa
1.6.) Przedmiot działalności zamawiającego: Edukacja
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Numer ogłoszenia: 2025/BZP 00200882
2.2.) Data ogłoszenia: 2025-04-22
SEKCJA III ZMIANA OGŁOSZENIA
3.2.) Numer zmienianego ogłoszenia w BZP: 2025/BZP 00184169
3.3.) Identyfikator ostatniej wersji zmienianego ogłoszenia: 01
3.4.) Identyfikator sekcji zmienianego ogłoszenia:
SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:
4.2.2. Krótki opis przedmiotu zamówienia (Część zamówienia nr 2) Przed zmianą:
Dostawa pomocy i sprzętu w ramach projektu pt. ZAWODOWO NIEZAWODNI do pracowni cukierniczej;1) Przedmiot zamówienia obejmuje dostarczenie elementów we wskazanych ilościach do miejsca wskazanego przez Zamawiającego zgodnie z zestawieniem rzeczowo – ilościowym (szczegółowym opisem przedmiotu zamówienia) stanowiącym załącznik nr od 1.1 do 1.7 do SWZ w pomieszczeniach i miejscach wskazanych przez Zamawiającego.
2) Dostarczany sprzęt musi być fabrycznie nowe (wyprodukowane nie wcześniej niż 12 miesięcy przed datą złożenia oferty), sprawne, nieużywane, nieeksponowane na wystawach oraz imprezach targowych, nieuszkodzone i nieobciążone prawami osób trzecich, bezpieczny, kompletny, tj. posiadający wszelkie akcesoria, niezbędne do ich użytkowania. Zaoferowany sprzęt musi być kompletny i gotowy do użytkowania bez dodatkowych zakupów.
3) Wykonawca zapewni takie opakowanie sprzętu jakie jest wymagane, żeby nie dopuścić do jego uszkodzenia lub pogorszenia jego jakości w trakcie transportu do miejsca dostawy.
4) Sprzęt będzie oznaczony zgodnie z obowiązującymi przepisami, a w szczególności znakami bezpieczeństwa.
5) Wykonawca wyda Zamawiającemu instrukcje obsługi sprzętu lub – jeśli są one udostępniane przez producenta w formie elektronicznej – przekaże adresy WWW, pod którymi można je pobrać.
6) Wykonawca jest zobowiązany do dostarczenia towaru do: Zespół Szkół Gastronomicznych i Hotelarskich w Chełmie, ul. Reformacka 13, 22-100 Chełm, na własny koszt w uzgodnionym z Zamawiającym terminie oraz rozładowania go i ustawienia we wskazanych przez Zamawiającego pomieszczeniach. Dostawa odbędzie się w dni robocze w godzinach uzgodnionych indywidualne z Zamawiającym.
7) Wykonawca zobowiązuje się do usunięcia na własny koszt wszelkich szkód spowodowanych przez wykonawcę i powstałych w trakcie realizacji zamówienia.
8) Wykonawca jest odpowiedzialny względem Zamawiającego za wady przedmiotu zamówienia zmniejszające jego wartość lub użyteczność i w przypadku poniesienia z tego powodu strat, Wykonawca zobowiązuje się do ich pokrycia.
Tortownica prostokątna z wyjmowanym dnem, stal węglowa z powłoką nieprzywierającą, szer 24cm, dł 34cm, wys 8cm. sztuka 4
Wykrawacz foremka-kształt kwadrat, 7 wielkości od 27x27 mm do 65x65 mm sztuka 4
Forma do tarty ze stali węglowej, z wyjm. dnem: Śr. górna: 27,5 cm, Średnica dolna: 24,0 cm, Wys.: 3,5 cm sztuka 4
Forma do tartaletek/blacha stalowa, powłoka teflon, śr-13cm, wys.2,5cm sztuka 40
Talerze z gładkiego, hartowanego szkła arcoroc w kolorze białym, nadają się do mycia w zmywarce gastron/komplet: średnica 190 mm sztuka 36
Talerze z gładkiego, hartowanego szkła arcoroc w kolorze białym, nadają się do mycia w zmywarce gastron/komplet: średnica 245 mm sztuka 36
Talerze z gładkiego, hartowanego szkła arcoroc w kolorze białym, nadają się do mycia w zmywarce gastron/komplet: średnica 225 mm, pojemność 0.65 l. sztuka 36
Kubek 290 ml, biały, można użytkować w kuchenkach mikrofalowych sztuka 20
Łyżka stołowa dł. 200 mm, stal nierdzewna sztuka 48
Łyżeczka do herbaty dł. 141 mm, stal nierdzewna sztuka 48
Widelec stołowy, stal nierdzewna sztuka 48
Widelczyk do ciasta, stal nierdzewna sztuka 48
Miski polerowane/komplet: 160mm (16szt), 180mm(16szt), 200mm (16szt), 240mm (16szt), 280mm (16szt.); łącznie 1 komplet=80 szt. Misek komplet 1
Miarka-dzbanek z przeźroczystego polipropylenu z niebieską podziałką co 0,01 l (numeracja co 0,1 l), wytrzymałość na temperaturę do 125 stopni Celsjusza; łącznie 1 komplet=64 miarki-dzbanki o pojemnościach: 0,5 l (16szt), 1 l (16szt), 2 l (16szt), 3 l (16szt) komplet 1
Tarki ze stali nierdzewnej: sześciokątna sztuka 8
Tarki ze stali nierdzewnej do cytryn długość 255 mm sztuka 8
Tarki ze stali nierdzewnej do przypraw długość 255mm sztuka 8
Rózga ze stali nierdz 25cm ( sztuka 16
Worki do szprycowania jednorazowe, op/rolka 100 szt. dł 515mm, szer 280mm sztuka 8
Radełko proste ze stali nierdz. Dł. 190 mm, śr. 57 mm sztuka 4
Radełko karbowane ze stali nierdz.dł. 190 mm, śr 57mm sztuka 4
Formy do wycinania ze stali nierdz.: Karbowana różnej wielkości, 9 szt/kpl komplet 8
Formy do wycinania ze stali nierdz.: Kształ okrągły w kpl/9 szt, wys 30mm komplet 8
Formy do wycinania ze stali nierdz.: Kształt gwiazdy w kpl/9 szt o różnej wielkości, wys 30mm komplet 8
Tortownice: prostokątne ze stali węglowej z powłoką nieprzywier, szer. 24 cm, dł 34cm, wys 8cm sztuka 4
Tortownice okrągłe z wyjm. dnem, metalowe z powłoką nieprzyw., wys 7cm, śr: 16cm (4szt), 22 cm (4 szt.), 24 cm (4 szt.), 28 cm (4 szt.); 1 komplet=16 szt. komplet 1
Formy do pieczenia prostokątne: z blachy stalowej, wym górne: 36x28cm, pdstawa: 32x24cm, wys 6cm sztuka 4
Formy do pieczenia prostokątne ze stali węglowej z powłoką nieprzywierającą, wym górne: 39,5x23,5cm, podstawa: 36x20cm wys: 6cm, max temp. 280°C sztuka 4
Formy do pieczenia prostokątne z blachy ocynowanej, wym górne: 41x30cm;podstawa: 38,5x27,5cm wys: 6cm sztuka 4
Sito: śr.15cm, dł. 33cm (16szt.) i śr. 20cm, dł 20cm (16szt.), łącznie 32 sztuki sztuka 32
Wybierak do ciasta, dł uchwytu 230mm, dł ostrza 90mm sztuka 16
Wałek do ciasta ze stali nierdzewnej sztuka 8
Szczypce do ciasta 20cm sztuka 8
Rękawice ochronne, dporność term. +300 C, dł 45cm sztuka 8
Znacznik rozstawny 7-el., 14 kółek tnących sztuka 4
Tylki cukiernicze duże (1 komplet=36 szt.): stal nierdzewna + 2 adaptery, wysokość tylki: 5 cm, ze stali nierdz., bezszwowe, różne wzory w kpl. komplet 4
Deski do krojenia z polietylenu HDPE, dł 450 mm, szer. 300 mm, kolory: biały, czerwony, niebieski, żółty, zielony, brązowy; 1 komplet=6 szt. desek w 6 kolorach komplet 8
Noże: do biszkoptów ostrze ząbkowane dł 360 mm sztuka 8
Noże ceramiczne dł 100 mm sztuka 8
Noże ceramiczne dł 150 mm sztuka 8
Noże ceramiczne dł 200 mm sztuka 8
GWARANCJA PRODUCENTA MIN. 12 MIESIĘCY NA WSZYSTKIE POZYCJE
Po zmianie:
Dostawa pomocy i sprzętu w ramach projektu pt. ZAWODOWO NIEZAWODNI do pracowni cukierniczej;1) Przedmiot zamówienia obejmuje dostarczenie elementów we wskazanych ilościach do miejsca wskazanego przez Zamawiającego zgodnie z zestawieniem rzeczowo – ilościowym (szczegółowym opisem przedmiotu zamówienia) stanowiącym załącznik nr od 1.1 do 1.7 do SWZ w pomieszczeniach i miejscach wskazanych przez Zamawiającego.
2) Dostarczany sprzęt musi być fabrycznie nowe (wyprodukowane nie wcześniej niż 12 miesięcy przed datą złożenia oferty), sprawne, nieużywane, nieeksponowane na wystawach oraz imprezach targowych, nieuszkodzone i nieobciążone prawami osób trzecich, bezpieczny, kompletny, tj. posiadający wszelkie akcesoria, niezbędne do ich użytkowania. Zaoferowany sprzęt musi być kompletny i gotowy do użytkowania bez dodatkowych zakupów.
3) Wykonawca zapewni takie opakowanie sprzętu jakie jest wymagane, żeby nie dopuścić do jego uszkodzenia lub pogorszenia jego jakości w trakcie transportu do miejsca dostawy.
4) Sprzęt będzie oznaczony zgodnie z obowiązującymi przepisami, a w szczególności znakami bezpieczeństwa.
5) Wykonawca wyda Zamawiającemu instrukcje obsługi sprzętu lub – jeśli są one udostępniane przez producenta w formie elektronicznej – przekaże adresy WWW, pod którymi można je pobrać.
6) Wykonawca jest zobowiązany do dostarczenia towaru do: Zespół Szkół Gastronomicznych i Hotelarskich w Chełmie, ul. Reformacka 13, 22-100 Chełm, na własny koszt w uzgodnionym z Zamawiającym terminie oraz rozładowania go i ustawienia we wskazanych przez Zamawiającego pomieszczeniach. Dostawa odbędzie się w dni robocze w godzinach uzgodnionych indywidualne z Zamawiającym.
7) Wykonawca zobowiązuje się do usunięcia na własny koszt wszelkich szkód spowodowanych przez wykonawcę i powstałych w trakcie realizacji zamówienia.
8) Wykonawca jest odpowiedzialny względem Zamawiającego za wady przedmiotu zamówienia zmniejszające jego wartość lub użyteczność i w przypadku poniesienia z tego powodu strat, Wykonawca zobowiązuje się do ich pokrycia.
Tortownica prostokątna z wyjmowanym dnem, stal węglowa z powłoką nieprzywierającą, szer. od 23,5 cm do 24cm, dł 34cm do o 35 cm, wys 8cm. sztuka 4
Wykrawacz foremka-kształt kwadrat, 7 wielkości od 27x27 mm do 65x65 mm sztuka 4
Forma do tarty ze stali węglowej, z wyjm. dnem: Śr. górna: od 27 cm do 27,5 cm, Średnica dolna: od 23,5 do 24,0 cm, Wys.: od 3 do 3,5 cm sztuka 4
Forma do tartaletek/blacha stalowa, powłoka teflon lub antyadhezyjną , śr- od 10 cm do 13cm, wys.2,5cm sztuka 40
Talerze z gładkiego, hartowanego szkła arcoroc w kolorze białym, nadają się do mycia w zmywarce gastron/komplet: średnica 190 mm sztuka 36
Talerze z gładkiego, hartowanego szkła arcoroc w kolorze białym, nadają się do mycia w zmywarce gastron/komplet: średnica 245 mm sztuka 36
Talerze z gładkiego, hartowanego szkła arcoroc w kolorze białym, nadają się do mycia w zmywarce gastron/komplet: średnica 225 mm, pojemność 0.65 l. sztuka 36
Kubek 290 ml, biały, można użytkować w kuchenkach mikrofalowych sztuka 20
Łyżka stołowa dł. 200 mm, stal nierdzewna sztuka 48
Łyżeczka do herbaty dł. 141 mm, stal nierdzewna sztuka 48
Widelec stołowy, stal nierdzewna sztuka 48
Widelczyk do ciasta, stal nierdzewna sztuka 48
Miski polerowane/komplet: 160mm (16szt), 180mm(16szt), 200mm (16szt), 240mm (16szt), 280mm (16szt.); łącznie 1 komplet=80 szt. Misek komplet 1
Miarka-dzbanek z przeźroczystego polipropylenu z niebieską podziałką co 0,01 l (numeracja co 0,1 l), wytrzymałość na temperaturę do 125 stopni Celsjusza; łącznie 1 komplet=64 miarki-dzbanki o pojemnościach: 0,5 l (16szt), 1 l (16szt), 2 l (16szt), 3 l (16szt) komplet 1
Tarki ze stali nierdzewnej: sześciokątna sztuka 8
Tarki ze stali nierdzewnej do cytryn długość od 235 mm do 255 mm sztuka 8
Tarki ze stali nierdzewnej do przypraw długość 255mm sztuka 8
Rózga ze stali nierdz 25cm ( sztuka 16
Worki do szprycowania jednorazowe, op/rolka 100 szt. dł 515mm, szer 280mm sztuka 8
Radełko proste ze stali nierdz. Dł. 190 mm, śr. 57 mm sztuka 4
Radełko karbowane ze stali nierdz.dł. 190 mm, śr 57mm sztuka 4
Formy do wycinania ze stali nierdz.: Karbowana różnej wielkości, 9 szt/kpl komplet 8
Formy do wycinania ze stali nierdz.: Kształ okrągły w kpl/9 szt, wys 30mm komplet 8
Formy do wycinania ze stali nierdz.: Kształt gwiazdy w kpl/9 szt o różnej wielkości, wys 30mm komplet 8
Tortownice: prostokątne ze stali węglowej z powłoką nieprzywier, szer. 24 cm, dł 34cm, wys 8cm sztuka 4
Tortownice okrągłe z wyjm. dnem, metalowe z powłoką nieprzyw., wys od 7cm do 13 cm, śr: 16cm (4szt), 22 cm (4 szt.), 24 cm (4 szt.), 28 cm (4 szt.); 1 komplet=16 szt. komplet 1
Formy do pieczenia prostokątne: z blachy stalowej, wym górne: 36x28cm, pdstawa: 32x24cm, wys 6cm sztuka 4
Formy do pieczenia prostokątne ze stali węglowej z powłoką nieprzywierającą, wym górne: 39,5x23,5cm, podstawa: 36x20cm wys: 6cm, max temp. 280°C sztuka 4
Formy do pieczenia prostokątne z blachy ocynowanej, wym górne: 41x30cm;podstawa: 38,5x27,5cm wys: 6cm sztuka 4
Sito: śr.15cm, dł. 33cm (16szt.) i śr. 20cm, dł od 20cm do 36 cm (16szt.), łącznie 32 sztuki sztuka 32
Wybierak do ciasta, dł uchwytu 230mm, dł ostrza 90mm sztuka 16
Wałek do ciasta ze stali nierdzewnej sztuka 8
Szczypce do ciasta 20cm sztuka 8
Rękawice ochronne, dporność term. +300 C, dł 45cm sztuka 8
Znacznik rozstawny 7-el., 14 kółek tnących
Zamawiający dopuszcza znacznik posiadający 7 noży o wymiarach: szerokość 70 cm, wysokość 24,5 cm, średnica 5,4 cm oraz o regulacji szerokości pasów od 10 do 120 mm.
sztuka 4
Tylki cukiernicze duże (1 komplet=36 szt.): stal nierdzewna + 2 adaptery, wysokość tylki: 5 cm, ze stali nierdz., bezszwowe, różne wzory w kpl. komplet 4
Deski do krojenia z polietylenu HDPE, dł 450 mm, szer. 300 mm, kolory: biały, czerwony, niebieski, żółty, zielony, brązowy; 1 komplet=6 szt. desek w 6 kolorach komplet 8
Noże: do biszkoptów ostrze ząbkowane dł od 360 mm do 380 mm sztuka 8
Noże ceramiczne dł 100 mm sztuka 8
Noże ceramiczne dł 150 mm sztuka 8
Noże ceramiczne dł 200 mm sztuka 8
GWARANCJA PRODUCENTA MIN. 12 MIESIĘCY NA WSZYSTKIE POZYCJE
3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:
4.2.2. Krótki opis przedmiotu zamówienia (Część zamówienia nr 3) Przed zmianą:
Dostawa pomocy i sprzętu w ramach projektu pt. ZAWODOWO NIEZAWODNI do pracowni fryzjerskiej i kosmetycznej;1) Przedmiot zamówienia obejmuje dostarczenie elementów we wskazanych ilościach do miejsca wskazanego przez Zamawiającego zgodnie z zestawieniem rzeczowo – ilościowym (szczegółowym opisem przedmiotu zamówienia) stanowiącym załącznik nr od 1.1 do 1.7 do SWZ w pomieszczeniach i miejscach wskazanych przez Zamawiającego.
2) Dostarczany sprzęt musi być fabrycznie nowe (wyprodukowane nie wcześniej niż 12 miesięcy przed datą złożenia oferty), sprawne, nieużywane, nieeksponowane na wystawach oraz imprezach targowych, nieuszkodzone i nieobciążone prawami osób trzecich, bezpieczny, kompletny, tj. posiadający wszelkie akcesoria, niezbędne do ich użytkowania. Zaoferowany sprzęt musi być kompletny i gotowy do użytkowania bez dodatkowych zakupów.
3) Wykonawca zapewni takie opakowanie sprzętu jakie jest wymagane, żeby nie dopuścić do jego uszkodzenia lub pogorszenia jego jakości w trakcie transportu do miejsca dostawy.
4) Sprzęt będzie oznaczony zgodnie z obowiązującymi przepisami, a w szczególności znakami bezpieczeństwa.
5) Wykonawca wyda Zamawiającemu instrukcje obsługi sprzętu lub – jeśli są one udostępniane przez producenta w formie elektronicznej – przekaże adresy WWW, pod którymi można je pobrać.
6) Wykonawca jest zobowiązany do dostarczenia towaru do: Zespół Szkół Gastronomicznych i Hotelarskich w Chełmie, ul. Reformacka 13, 22-100 Chełm, na własny koszt w uzgodnionym z Zamawiającym terminie oraz rozładowania go i ustawienia we wskazanych przez Zamawiającego pomieszczeniach. Dostawa odbędzie się w dni robocze w godzinach uzgodnionych indywidualne z Zamawiającym.
7) Wykonawca zobowiązuje się do usunięcia na własny koszt wszelkich szkód spowodowanych przez wykonawcę i powstałych w trakcie realizacji zamówienia.
8) Wykonawca jest odpowiedzialny względem Zamawiającego za wady przedmiotu zamówienia zmniejszające jego wartość lub użyteczność i w przypadku poniesienia z tego powodu strat, Wykonawca zobowiązuje się do ich pokrycia.
Drobne narzędzia kosmetyczne: cążki do skórek sztuka 20
Drobne narzędzia kosmetyczne: dłutko metalowe sztuka 15
Drobne narzędzia kosmetyczne: szczoteczki do paznokci małe sztuka 10
Fartuszek fryzjerski - czarny, wiązany z tyłu sztuka 15
Główka fryzjerska: damska, do 50 cm kolor blond (7 szt) i brąz (8 szt.) sztuka 15
Główka fryzjerska: męska z brodą sztuka 15
Grzebienie w komplecie, 1 komplet= 9 sztuk kompet 15
Karkówka -pędzel sztuka 15
Klipsy klamerki motylki; 1kpl=12szt kompet 15
Klipsy sekcyjne plastikowe lub metalowe dł. 10cm, 1kpl=6szt. kompet 15
Komplet szczotek: 15mm,25mm,35mm,45mm; 1kpl=4szt. kompet 15
Maszynka do polerowania włosów: zasilanie Plug In - szybkie ładowanie baterii, dwie opcje pracy: przewodowa i bezprzewodowa sztuka 10
Maszynka do strzyżenia +trymer 12w; bezprzewodowa+ trymer (konturówka) kompet 8
Miseczki plastikowe, okrągłe 250 ml sztuka 15
Nożyczki: 1 szt. klasyczne i 1 szt. degażówki, rozmiar 5,5; 1 komplet =2 szt. kompet 15
Infrazon do przyspieszania, wzmacniania zabiegów pielęgnacyjnych oraz do odbudowy koloryzacji
-obrotowa kopuła, sterowanie elektroniczne, rotacja o 360 stopni, moc 1000 W sztuka 1
Nóż chiński do strzyżenia, 18 cm sztuka 15
Pelerynka fryzjerska długa, 150x130 cm czarna sztuka 15
Pelerynka fryzjerska krótka, 80x70 cm czarna sztuka 15
Pędzelki plastikowe, 23x6 cm sztuka 15
Spryskiwacz plastikowy do włosów , 250 ml sztuka 15
Statyw do główki fryzjerskiej blatowy sztuka 15
Szczotka pneumatyczna, płaska, prostokątna sztuka 15
Szczotka szkieletowa sztuka 15
Szpilki do wałków metalowe, długie; 1kpl=100szt kompet 5
Wałki do włosów grube 35-40mm; 1 komplet =10 szt. Plastikowe
do ondulacji wodnej kompet 15
Wałki do włosów małe 25mm; 1 komplet=10 szt. Plastikowe
do ondulacji wodnej kompet 15
Wałki do włosów średnie 30mm; 1 komplet =10 szt. Plastikowe
do ondulacji wodnej kompet 15
Włosy naturalne do przedłużenia, włosy indyjskie- słowiańskie do 60cm
włosy w kolorze czarnym, brąz ciemny, bardzo jasny blond zestaw 15
GWARANCJA PRODUCENTA MIN 12 MIESIĘCY
Po zmianie:
Dostawa pomocy i sprzętu w ramach projektu pt. ZAWODOWO NIEZAWODNI do pracowni fryzjerskiej i kosmetycznej;1) Przedmiot zamówienia obejmuje dostarczenie elementów we wskazanych ilościach do miejsca wskazanego przez Zamawiającego zgodnie z zestawieniem rzeczowo – ilościowym (szczegółowym opisem przedmiotu zamówienia) stanowiącym załącznik nr od 1.1 do 1.7 do SWZ w pomieszczeniach i miejscach wskazanych przez Zamawiającego.
2) Dostarczany sprzęt musi być fabrycznie nowe (wyprodukowane nie wcześniej niż 12 miesięcy przed datą złożenia oferty), sprawne, nieużywane, nieeksponowane na wystawach oraz imprezach targowych, nieuszkodzone i nieobciążone prawami osób trzecich, bezpieczny, kompletny, tj. posiadający wszelkie akcesoria, niezbędne do ich użytkowania. Zaoferowany sprzęt musi być kompletny i gotowy do użytkowania bez dodatkowych zakupów.
3) Wykonawca zapewni takie opakowanie sprzętu jakie jest wymagane, żeby nie dopuścić do jego uszkodzenia lub pogorszenia jego jakości w trakcie transportu do miejsca dostawy.
4) Sprzęt będzie oznaczony zgodnie z obowiązującymi przepisami, a w szczególności znakami bezpieczeństwa.
5) Wykonawca wyda Zamawiającemu instrukcje obsługi sprzętu lub – jeśli są one udostępniane przez producenta w formie elektronicznej – przekaże adresy WWW, pod którymi można je pobrać.
6) Wykonawca jest zobowiązany do dostarczenia towaru do: Zespół Szkół Gastronomicznych i Hotelarskich w Chełmie, ul. Reformacka 13, 22-100 Chełm, na własny koszt w uzgodnionym z Zamawiającym terminie oraz rozładowania go i ustawienia we wskazanych przez Zamawiającego pomieszczeniach. Dostawa odbędzie się w dni robocze w godzinach uzgodnionych indywidualne z Zamawiającym.
7) Wykonawca zobowiązuje się do usunięcia na własny koszt wszelkich szkód spowodowanych przez wykonawcę i powstałych w trakcie realizacji zamówienia.
8) Wykonawca jest odpowiedzialny względem Zamawiającego za wady przedmiotu zamówienia zmniejszające jego wartość lub użyteczność i w przypadku poniesienia z tego powodu strat, Wykonawca zobowiązuje się do ich pokrycia.
Drobne narzędzia kosmetyczne: cążki do skórek sztuka 20
Drobne narzędzia kosmetyczne: dłutko metalowe sztuka 15
Drobne narzędzia kosmetyczne: szczoteczki do paznokci małe sztuka 10
Fartuszek fryzjerski - czarny, wiązany z tyłu sztuka 15
Główka fryzjerska: damska, do 50 cm kolor blond (7 szt) i brąz (8 szt.) sztuka 15
Główka fryzjerska: męska z brodą sztuka 15
Grzebienie w komplecie, 1 komplet= 9 sztuk kompet 15
Karkówka -pędzel sztuka 15
Klipsy klamerki motylki; 1kpl=12szt kompet 15
Klipsy sekcyjne plastikowe lub metalowe dł. 10cm, 1kpl=6szt. kompet 15
Komplet szczotek: 15mm,25mm,35mm,45mm; 1kpl=4szt. kompet 15
Maszynka do polerowania włosów: zasilanie Plug In - szybkie ładowanie baterii, dwie opcje pracy: przewodowa i bezprzewodowa lub produkt równoważny:
Maszynka do pielęgnacji końcówek: tryb pracy przewodowej i bezprzewodowej, wbudowany grzebień, ruchomy pojemnik na przycięte końcówki czas pracy bezprzewodowej min. 180 min, napięcie 100-240V
sztuka 10
Maszynka do strzyżenia +trymer 12w; bezprzewodowa+ trymer (konturówka) kompet 8
Miseczki plastikowe, okrągłe 250 ml sztuka 15
Nożyczki: 1 szt. klasyczne i 1 szt. degażówki, rozmiar 5,5; 1 komplet =2 szt. kompet 15
Infrazon do przyspieszania, wzmacniania zabiegów pielęgnacyjnych oraz do odbudowy koloryzacji
-obrotowa kopuła, sterowanie elektroniczne, rotacja o 360 stopni, moc 1000 W sztuka 1
Nóż chiński do strzyżenia, 18 cm sztuka 15
Pelerynka fryzjerska długa, 150x130 cm czarna sztuka 15
Pelerynka fryzjerska krótka, 80x70 cm czarna sztuka 15
Pędzelki plastikowe, 23x6 cm sztuka 15
Spryskiwacz plastikowy do włosów , 250 ml sztuka 15
Statyw do główki fryzjerskiej blatowy sztuka 15
Szczotka pneumatyczna, płaska, prostokątna sztuka 15
Szczotka szkieletowa sztuka 15
Szpilki do wałków metalowe, długie; 1kpl=100szt kompet 5
Wałki do włosów grube 35-40mm; 1 komplet =10 szt. Plastikowe
do ondulacji wodnej kompet 15
Wałki do włosów małe 25mm; 1 komplet=10 szt. Plastikowe
do ondulacji wodnej kompet 15
Wałki do włosów średnie 30mm; 1 komplet =10 szt. Plastikowe
do ondulacji wodnej kompet 15
Włosy naturalne do przedłużenia, włosy indyjskie- słowiańskie do 60cm
włosy w kolorze czarnym, brąz ciemny, bardzo jasny blond zestaw 15
GWARANCJA PRODUCENTA MIN 12 MIESIĘCY
3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:
4.2.2. Krótki opis przedmiotu zamówienia (Część zamówienia nr 5) Przed zmianą:
Dostawa sprzętu elektronicznego w ramach projektu pt. ZAWODOWO NIEZAWODNI do pracowni fryzjerskiej;1) Przedmiot zamówienia obejmuje dostarczenie elementów we wskazanych ilościach do miejsca wskazanego przez Zamawiającego zgodnie z zestawieniem rzeczowo – ilościowym (szczegółowym opisem przedmiotu zamówienia) stanowiącym załącznik nr od 1.1 do 1.7 do SWZ w pomieszczeniach i miejscach wskazanych przez Zamawiającego.
2) Dostarczany sprzęt musi być fabrycznie nowe (wyprodukowane nie wcześniej niż 12 miesięcy przed datą złożenia oferty), sprawne, nieużywane, nieeksponowane na wystawach oraz imprezach targowych, nieuszkodzone i nieobciążone prawami osób trzecich, bezpieczny, kompletny, tj. posiadający wszelkie akcesoria, niezbędne do ich użytkowania. Zaoferowany sprzęt musi być kompletny i gotowy do użytkowania bez dodatkowych zakupów.
3) Wykonawca zapewni takie opakowanie sprzętu jakie jest wymagane, żeby nie dopuścić do jego uszkodzenia lub pogorszenia jego jakości w trakcie transportu do miejsca dostawy.
4) Sprzęt będzie oznaczony zgodnie z obowiązującymi przepisami, a w szczególności znakami bezpieczeństwa.
5) Wykonawca wyda Zamawiającemu instrukcje obsługi sprzętu lub – jeśli są one udostępniane przez producenta w formie elektronicznej – przekaże adresy WWW, pod którymi można je pobrać.
6) Wykonawca jest zobowiązany do dostarczenia towaru do: Zespół Szkół Gastronomicznych i Hotelarskich w Chełmie, ul. Reformacka 13, 22-100 Chełm, na własny koszt w uzgodnionym z Zamawiającym terminie oraz rozładowania go i ustawienia we wskazanych przez Zamawiającego pomieszczeniach. Dostawa odbędzie się w dni robocze w godzinach uzgodnionych indywidualne z Zamawiającym.
7) Wykonawca zobowiązuje się do usunięcia na własny koszt wszelkich szkód spowodowanych przez wykonawcę i powstałych w trakcie realizacji zamówienia.
8) Wykonawca jest odpowiedzialny względem Zamawiającego za wady przedmiotu zamówienia zmniejszające jego wartość lub użyteczność i w przypadku poniesienia z tego powodu strat, Wykonawca zobowiązuje się do ich pokrycia.
Nazwa wydatku/ cechy/parametry Jednostka miary Ilość Gwarancja minimalna w miesiącach
Suszarka z jonizacją, moc 2100 V regulacja temperatury suszenia sztuka 15
Prostownica do włosów: wąska, 230V
prostownica wąska szerokość 25 mm sztuka 15
Prostownica do włosów: szeroka 220V moc 48w
prostownica szeroka szerokość 35 mm sztuka 15
Lokówka do włosów cienka 10mm, 38w sztuka 15
Lokówka do włosów średnia 25 mm sztuka 15
Lokówka do włosów gruba 35-40mm sztuka 15
Lokówka do włosów stożkowa, 25-13mm 65 w sztuka 15
Falownica do włosów, 65w sztuka 15
Karbownica do włosów, 110-240 v sztuka 15
Karbownica do włosów mini 240v sztuka 15
Sauna ozonowa, 220-240 w moc 1000 v
Sauna ozonowa ultrdzwiękowa, stojąca sztuka 1
Lampa LED 48w sztuka 8
Frezarka 65w (8 szt.), zestaw frezów ceramiczne, diamentowe (łącznie 10 zest.) komplet 1
Autoklaw kosmetyczny medyczny, 220-230 V , 50/60 Hz , 1800 W sztuka 1
Zestaw do przedłużania włosów, Moc 25 w 100-240 v zestaw 5
GWARANCJA 24 MIESIĄCE
Po zmianie:
Dostawa sprzętu elektronicznego w ramach projektu pt. ZAWODOWO NIEZAWODNI do pracowni fryzjerskiej;1) Przedmiot zamówienia obejmuje dostarczenie elementów we wskazanych ilościach do miejsca wskazanego przez Zamawiającego zgodnie z zestawieniem rzeczowo – ilościowym (szczegółowym opisem przedmiotu zamówienia) stanowiącym załącznik nr od 1.1 do 1.7 do SWZ w pomieszczeniach i miejscach wskazanych przez Zamawiającego.
2) Dostarczany sprzęt musi być fabrycznie nowe (wyprodukowane nie wcześniej niż 12 miesięcy przed datą złożenia oferty), sprawne, nieużywane, nieeksponowane na wystawach oraz imprezach targowych, nieuszkodzone i nieobciążone prawami osób trzecich, bezpieczny, kompletny, tj. posiadający wszelkie akcesoria, niezbędne do ich użytkowania. Zaoferowany sprzęt musi być kompletny i gotowy do użytkowania bez dodatkowych zakupów.
3) Wykonawca zapewni takie opakowanie sprzętu jakie jest wymagane, żeby nie dopuścić do jego uszkodzenia lub pogorszenia jego jakości w trakcie transportu do miejsca dostawy.
4) Sprzęt będzie oznaczony zgodnie z obowiązującymi przepisami, a w szczególności znakami bezpieczeństwa.
5) Wykonawca wyda Zamawiającemu instrukcje obsługi sprzętu lub – jeśli są one udostępniane przez producenta w formie elektronicznej – przekaże adresy WWW, pod którymi można je pobrać.
6) Wykonawca jest zobowiązany do dostarczenia towaru do: Zespół Szkół Gastronomicznych i Hotelarskich w Chełmie, ul. Reformacka 13, 22-100 Chełm, na własny koszt w uzgodnionym z Zamawiającym terminie oraz rozładowania go i ustawienia we wskazanych przez Zamawiającego pomieszczeniach. Dostawa odbędzie się w dni robocze w godzinach uzgodnionych indywidualne z Zamawiającym.
7) Wykonawca zobowiązuje się do usunięcia na własny koszt wszelkich szkód spowodowanych przez wykonawcę i powstałych w trakcie realizacji zamówienia.
8) Wykonawca jest odpowiedzialny względem Zamawiającego za wady przedmiotu zamówienia zmniejszające jego wartość lub użyteczność i w przypadku poniesienia z tego powodu strat, Wykonawca zobowiązuje się do ich pokrycia.
Nazwa wydatku/ cechy/parametry Jednostka miary Ilość Gwarancja minimalna w miesiącach
Suszarka z jonizacją, moc 2100 V regulacja temperatury suszenia sztuka 15 24
Prostownica do włosów: wąska, 230V
prostownica wąska szerokość 25 mm sztuka 15 24
Prostownica do włosów: szeroka 220V moc 48w
prostownica szeroka szerokość 35 mm sztuka 15 24
Lokówka do włosów cienka 10mm, 38w sztuka 15 24
Lokówka do włosów średnia 25 mm sztuka 15 24
Lokówka do włosów gruba 35-40mm sztuka 15 24
Lokówka do włosów stożkowa, 25-13mm 65 w sztuka 15 24
Falownica do włosów, 65w sztuka 15 24
Karbownica do włosów, 110-240 v sztuka 15 24
Karbownica do włosów mini 110-240v sztuka 15 24
Sauna ozonowa, 220-240 w moc 700V-1000 V
Sauna ozonowa ultrdzwiękowa, stojąca sztuka 1 24
Lampa LED 48w sztuka 8 24
Frezarka 65w (8 szt.), zestaw frezów ceramiczne, diamentowe (łącznie 10 zest.) komplet 1 24
Autoklaw kosmetyczny medyczny, 220-230 V , 50/60 Hz , 1800 W sztuka 1 24
Zestaw do przedłużania włosów, Moc 25 w 100-240 v zestaw 5 24
GWARANCJA 24 MIESIĄCE
3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:
4.2.2. Krótki opis przedmiotu zamówienia (Część zamówienia nr 6) Przed zmianą:
Dostawa mebli i wyposażenia w ramach projektu pt. ZAWODOWO NIEZAWODNI do pracowni gastronomicznej i cukierniczej;1) Przedmiot zamówienia obejmuje dostarczenie elementów we wskazanych ilościach do miejsca wskazanego przez Zamawiającego zgodnie z zestawieniem rzeczowo – ilościowym (szczegółowym opisem przedmiotu zamówienia) stanowiącym załącznik nr od 1.1 do 1.7 do SWZ w pomieszczeniach i miejscach wskazanych przez Zamawiającego.
2) Dostarczany sprzęt musi być fabrycznie nowe (wyprodukowane nie wcześniej niż 12 miesięcy przed datą złożenia oferty), sprawne, nieużywane, nieeksponowane na wystawach oraz imprezach targowych, nieuszkodzone i nieobciążone prawami osób trzecich, bezpieczny, kompletny, tj. posiadający wszelkie akcesoria, niezbędne do ich użytkowania. Zaoferowany sprzęt musi być kompletny i gotowy do użytkowania bez dodatkowych zakupów.
3) Wykonawca zapewni takie opakowanie sprzętu jakie jest wymagane, żeby nie dopuścić do jego uszkodzenia lub pogorszenia jego jakości w trakcie transportu do miejsca dostawy.
4) Sprzęt będzie oznaczony zgodnie z obowiązującymi przepisami, a w szczególności znakami bezpieczeństwa.
5) Wykonawca wyda Zamawiającemu instrukcje obsługi sprzętu lub – jeśli są one udostępniane przez producenta w formie elektronicznej – przekaże adresy WWW, pod którymi można je pobrać.
6) Wykonawca jest zobowiązany do dostarczenia towaru do: Zespół Szkół Gastronomicznych i Hotelarskich w Chełmie, ul. Reformacka 13, 22-100 Chełm, na własny koszt w uzgodnionym z Zamawiającym terminie oraz rozładowania go i ustawienia we wskazanych przez Zamawiającego pomieszczeniach. Dostawa odbędzie się w dni robocze w godzinach uzgodnionych indywidualne z Zamawiającym.
7) Wykonawca zobowiązuje się do usunięcia na własny koszt wszelkich szkód spowodowanych przez wykonawcę i powstałych w trakcie realizacji zamówienia.
8) Wykonawca jest odpowiedzialny względem Zamawiającego za wady przedmiotu zamówienia zmniejszające jego wartość lub użyteczność i w przypadku poniesienia z tego powodu strat, Wykonawca zobowiązuje się do ich pokrycia.
Nazwa wydatku/ cechy/parametry Jednostka miary Ilość Gwarancja minimalna w miesiącach
Stół roboczy: płyta laminowa/18 mm, wym. 120x60x76 cm; szuflada, szafka 37 x 37 x 49 cm, szuflady i szafka zamykane na kluczyk sztuka 1 24
Krzesło z podłokietnikami o regulowanej wysokości sztuka 1 24
Taboret obrotowy: podstawa metalowa w formie pięcionogu osadzonego na stopkach o stalowej podstawie, siedzisko taboretu ze sklejki 15 mm, wysokość 350 - 485 mm sztuka 12 24
Szafka kuchenna wisząca dwudrzwiowa: wyposażona w suszarkę do naczyń z ociekaczem, z płyty laminowanej 16mm w kol. biały mat, front z płyty MDF foliowanej 16mm w kol.biały połysk, zawiasy frontu z mechanizmem cichego domykania, szer 80cm, wys 72cm, gł 30 cm sztuka 4 24
Szafa metalowa w kolorze szarym /na fartuchy: dwudrzwiowa, 2 kolumny zamykane odrębnie na klucze, w każdej kolumnie-półka górna i drążek na wieszaki, wymiary całkowite: 180x80x49cm sztuka 1 24
Stoły cateringowe/ mocne, o wym. ok. 240x75 cm, składane-możliwość sztaplowania,, stalowa konstrukcja o profilu 30 x 30 mm malowana proszkowo, grubość blatu: 18 mm; blat wykonany z płyty dwustronnie laminowanej; blat wykończony obrzeżem PCV / ABS o grubości 2 mm sztuka 6 24
Stoły cateringowe /mocne, o wym. ok. 180x75 cm, składane-możliwość sztaplowania, stalowa konstrukcja o profilu 30 x 30 mm malowana proszkowo, grubość blatu: 18 mm; blat wykonany z płyty dwustronnie laminowanej; blat wykończony obrzeżem PCV / ABS o grubości 2 mm sztuka 7 24
Stoły cateringowe / mocne, o wym. ok 122x 60 cm, składane - możliwość sztaplowania;, stalowa konstrukcja o profilu 30 x 30 mm malowana proszkowo, ; blat wykończony obrzeżem PCV / ABS o grubości 2 mm; grubość blatu: 18 mm; blat wykonany z płyty dwustronnie laminowanej sztuka 7 24
Stoły koktajlowe, średnica 80 cm , wysokość całkowita – 110 cm, składane - możliwość sztaplowania;, stalowa konstrukcja malowana proszkowo, grubość blatu: 18 mm; blat wykonany z płyty dwustronnie laminowanej; obrzeże aluminiowe blatu; regulowane stopki sztuka 20 24
Stół roboczy ze stali nierdzewnej z szafką i szufladami/kpl: Wym. (DxSxW) 200 x 60 x 85 cm, wykonany w całości ze stali nierdzewnej, pod blatem roboczym szafa robocza, z półką, liczba drzwi przesuwnych 2, i trzy szuflady, każda o wymiarach 44 x 36 x 13 cm, powierzchnia robocza stołu 200 x 60 cm, wys 85 cm, cztery regulowane nóżki (0-10 mm) sztuka 2 24
Stół roboczy -powierzchnia 90 x 60 cm., duża nośność – maksymalne obciążenie: 210 kg, konstrukcja z dwiema powierzchniami roboczymi, stal nierdzewna odporna na uszkodzenia i trwałe zabrudzenia, regulowane nóżki sztuka 4 24
Szafa przelotowa, drzwi skrzydłowe: dwie przestawne półki, wyk. ze stali nierdzewnej, konstrukcja spawana, wymiary: szerokość 700 mm, głębokość 500 mm, wysokość 1800 mm sztuka 2 24
Po zmianie:
Dostawa mebli i wyposażenia w ramach projektu pt. ZAWODOWO NIEZAWODNI do pracowni gastronomicznej i cukierniczej;1) Przedmiot zamówienia obejmuje dostarczenie elementów we wskazanych ilościach do miejsca wskazanego przez Zamawiającego zgodnie z zestawieniem rzeczowo – ilościowym (szczegółowym opisem przedmiotu zamówienia) stanowiącym załącznik nr od 1.1 do 1.7 do SWZ w pomieszczeniach i miejscach wskazanych przez Zamawiającego.
2) Dostarczany sprzęt musi być fabrycznie nowe (wyprodukowane nie wcześniej niż 12 miesięcy przed datą złożenia oferty), sprawne, nieużywane, nieeksponowane na wystawach oraz imprezach targowych, nieuszkodzone i nieobciążone prawami osób trzecich, bezpieczny, kompletny, tj. posiadający wszelkie akcesoria, niezbędne do ich użytkowania. Zaoferowany sprzęt musi być kompletny i gotowy do użytkowania bez dodatkowych zakupów.
3) Wykonawca zapewni takie opakowanie sprzętu jakie jest wymagane, żeby nie dopuścić do jego uszkodzenia lub pogorszenia jego jakości w trakcie transportu do miejsca dostawy.
4) Sprzęt będzie oznaczony zgodnie z obowiązującymi przepisami, a w szczególności znakami bezpieczeństwa.
5) Wykonawca wyda Zamawiającemu instrukcje obsługi sprzętu lub – jeśli są one udostępniane przez producenta w formie elektronicznej – przekaże adresy WWW, pod którymi można je pobrać.
6) Wykonawca jest zobowiązany do dostarczenia towaru do: Zespół Szkół Gastronomicznych i Hotelarskich w Chełmie, ul. Reformacka 13, 22-100 Chełm, na własny koszt w uzgodnionym z Zamawiającym terminie oraz rozładowania go i ustawienia we wskazanych przez Zamawiającego pomieszczeniach. Dostawa odbędzie się w dni robocze w godzinach uzgodnionych indywidualne z Zamawiającym.
7) Wykonawca zobowiązuje się do usunięcia na własny koszt wszelkich szkód spowodowanych przez wykonawcę i powstałych w trakcie realizacji zamówienia.
8) Wykonawca jest odpowiedzialny względem Zamawiającego za wady przedmiotu zamówienia zmniejszające jego wartość lub użyteczność i w przypadku poniesienia z tego powodu strat, Wykonawca zobowiązuje się do ich pokrycia.
Nazwa wydatku/ cechy/parametry Jednostka miary Ilość Gwarancja minimalna w miesiącach
Stół roboczy: płyta laminowa/18 mm, wym. 120x60x76 cm; szuflada, szafka 37 x 37 x 49 cm, szuflady i szafka zamykane na kluczyk sztuka 1 24
Krzesło z podłokietnikami o regulowanej wysokości sztuka 1 24
Taboret obrotowy: podstawa metalowa w formie pięcionogu osadzonego na stopkach o stalowej podstawie, siedzisko taboretu ze sklejki 15 mm, wysokość 350 - 485 mm
Zamawiający dopuszcza:
- wys. Siedziska 450-640 mm
- szer. Siedziska: 380 mm (średnica)
- Podstawa: 600 mm
- metalowa podstawa – pięć nóg krzesła (bardziej odporna na uszkodzenia niż tworzywowa) sztuka 12 24
Szafka kuchenna wisząca dwudrzwiowa: wyposażona w suszarkę do naczyń z ociekaczem, z płyty laminowanej 16mm w kol. biały mat, front z płyty MDF foliowanej 16mm w kol.biały połysk, zawiasy frontu z mechanizmem cichego domykania, szer 80cm, wys 72cm, gł 30 cm sztuka 4 24
Szafa metalowa w kolorze szarym /na fartuchy: dwudrzwiowa, 2 kolumny zamykane odrębnie na klucze, w każdej kolumnie-półka górna i drążek na wieszaki, wymiary całkowite: 180x80x49cm sztuka 1 24
Stoły cateringowe/ mocne, o wym. ok. 240x75 cm, składane-możliwość sztaplowania,, stalowa konstrukcja o profilu 30 x 30 mm malowana proszkowo, grubość blatu: 18 mm; blat wykonany z płyty dwustronnie laminowanej; blat wykończony obrzeżem PCV / ABS o grubości 2 mm sztuka 6 24
Stoły cateringowe /mocne, o wym. ok. 180x75 cm, składane-możliwość sztaplowania, stalowa konstrukcja o profilu 30 x 30 mm malowana proszkowo, grubość blatu: 18 mm; blat wykonany z płyty dwustronnie laminowanej; blat wykończony obrzeżem PCV / ABS o grubości 2 mm sztuka 7 24
Stoły cateringowe / mocne, o wym. ok 122x 60 cm, składane - możliwość sztaplowania;, stalowa konstrukcja o profilu 30 x 30 mm malowana proszkowo, ; blat wykończony obrzeżem PCV / ABS o grubości 2 mm; grubość blatu: 18 mm; blat wykonany z płyty dwustronnie laminowanej sztuka 7 24
Stoły koktajlowe, średnica 80 cm , wysokość całkowita – 110 cm, składane - możliwość sztaplowania;, stalowa konstrukcja malowana proszkowo, grubość blatu: 18 mm; blat wykonany z płyty dwustronnie laminowanej; obrzeże aluminiowe blatu; regulowane stopki sztuka 20 24
Stół roboczy ze stali nierdzewnej z szafką i szufladami/kpl: Wym. (DxSxW) 200 x 60 x 85 cm, wykonany w całości ze stali nierdzewnej, pod blatem roboczym szafa robocza, z półką, liczba drzwi przesuwnych 2, i trzy szuflady, każda o wymiarach 44 x 36 x 13 cm, powierzchnia robocza stołu 200 x 60 cm, wys 85 cm, cztery regulowane nóżki (0-10 mm) sztuka 2 24
Stół roboczy -powierzchnia 90 x 60 cm., duża nośność – maksymalne obciążenie: 210 kg, konstrukcja z dwiema powierzchniami roboczymi, stal nierdzewna odporna na uszkodzenia i trwałe zabrudzenia, regulowane nóżki sztuka 4 24
Szafa przelotowa, drzwi skrzydłowe: dwie przestawne półki, wyk. ze stali nierdzewnej, konstrukcja spawana, wymiary: szerokość 700 mm, głębokość 500 mm, wysokość 1800 mm sztuka 2 24
3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:
4.2.2. Krótki opis przedmiotu zamówienia (Część zamówienia nr 7) Przed zmianą:
Dostawa plotera cukierniczego w ramach projektu pt. ZAWODOWO NIEZAWODNI1) Przedmiot zamówienia obejmuje dostarczenie elementów we wskazanych ilościach do miejsca wskazanego przez Zamawiającego zgodnie z zestawieniem rzeczowo – ilościowym (szczegółowym opisem przedmiotu zamówienia) stanowiącym załącznik nr od 1.1 do 1.7 do SWZ w pomieszczeniach i miejscach wskazanych przez Zamawiającego.
2) Dostarczany sprzęt musi być fabrycznie nowe (wyprodukowane nie wcześniej niż 12 miesięcy przed datą złożenia oferty), sprawne, nieużywane, nieeksponowane na wystawach oraz imprezach targowych, nieuszkodzone i nieobciążone prawami osób trzecich, bezpieczny, kompletny, tj. posiadający wszelkie akcesoria, niezbędne do ich użytkowania. Zaoferowany sprzęt musi być kompletny i gotowy do użytkowania bez dodatkowych zakupów.
3) Wykonawca zapewni takie opakowanie sprzętu jakie jest wymagane, żeby nie dopuścić do jego uszkodzenia lub pogorszenia jego jakości w trakcie transportu do miejsca dostawy.
4) Sprzęt będzie oznaczony zgodnie z obowiązującymi przepisami, a w szczególności znakami bezpieczeństwa.
5) Wykonawca wyda Zamawiającemu instrukcje obsługi sprzętu lub – jeśli są one udostępniane przez producenta w formie elektronicznej – przekaże adresy WWW, pod którymi można je pobrać.
6) Wykonawca jest zobowiązany do dostarczenia towaru do: Zespół Szkół Gastronomicznych i Hotelarskich w Chełmie, ul. Reformacka 13, 22-100 Chełm, na własny koszt w uzgodnionym z Zamawiającym terminie oraz rozładowania go i ustawienia we wskazanych przez Zamawiającego pomieszczeniach. Dostawa odbędzie się w dni robocze w godzinach uzgodnionych indywidualne z Zamawiającym.
7) Wykonawca zobowiązuje się do usunięcia na własny koszt wszelkich szkód spowodowanych przez wykonawcę i powstałych w trakcie realizacji zamówienia.
8) Wykonawca jest odpowiedzialny względem Zamawiającego za wady przedmiotu zamówienia zmniejszające jego wartość lub użyteczność i w przypadku poniesienia z tego powodu strat, Wykonawca zobowiązuje się do ich pokrycia.
Po zmianie:
Dostawa plotera cukierniczego w ramach projektu pt. ZAWODOWO NIEZAWODNI1) Przedmiot zamówienia obejmuje dostarczenie elementów we wskazanych ilościach do miejsca wskazanego przez Zamawiającego zgodnie z zestawieniem rzeczowo – ilościowym (szczegółowym opisem przedmiotu zamówienia) stanowiącym załącznik nr od 1.1 do 1.7 do SWZ w pomieszczeniach i miejscach wskazanych przez Zamawiającego.
2) Dostarczany sprzęt musi być fabrycznie nowe (wyprodukowane nie wcześniej niż 12 miesięcy przed datą złożenia oferty), sprawne, nieużywane, nieeksponowane na wystawach oraz imprezach targowych, nieuszkodzone i nieobciążone prawami osób trzecich, bezpieczny, kompletny, tj. posiadający wszelkie akcesoria, niezbędne do ich użytkowania. Zaoferowany sprzęt musi być kompletny i gotowy do użytkowania bez dodatkowych zakupów.
3) Wykonawca zapewni takie opakowanie sprzętu jakie jest wymagane, żeby nie dopuścić do jego uszkodzenia lub pogorszenia jego jakości w trakcie transportu do miejsca dostawy.
4) Sprzęt będzie oznaczony zgodnie z obowiązującymi przepisami, a w szczególności znakami bezpieczeństwa.
5) Wykonawca wyda Zamawiającemu instrukcje obsługi sprzętu lub – jeśli są one udostępniane przez producenta w formie elektronicznej – przekaże adresy WWW, pod którymi można je pobrać.
6) Wykonawca jest zobowiązany do dostarczenia towaru do: Zespół Szkół Gastronomicznych i Hotelarskich w Chełmie, ul. Reformacka 13, 22-100 Chełm, na własny koszt w uzgodnionym z Zamawiającym terminie oraz rozładowania go i ustawienia we wskazanych przez Zamawiającego pomieszczeniach. Dostawa odbędzie się w dni robocze w godzinach uzgodnionych indywidualne z Zamawiającym.
7) Wykonawca zobowiązuje się do usunięcia na własny koszt wszelkich szkód spowodowanych przez wykonawcę i powstałych w trakcie realizacji zamówienia.
8) Wykonawca jest odpowiedzialny względem Zamawiającego za wady przedmiotu zamówienia zmniejszające jego wartość lub użyteczność i w przypadku poniesienia z tego powodu strat, Wykonawca zobowiązuje się do ich pokrycia.
Ploter cukierniczy- w zestawie: cardridge i laptop z oprogramowaniem do sterowania w j. polskim, format zadruku 32 cmx65 cm, grubość nośnika do 150 mm, technologia druku – cyfrowa z jadalnym atramentem, kolor, rozdzielczość do 5760 x1440 dpi, zasilanie drukarki 220-240 V do 200 W, złącze USB, system operacyjny Windows; systemy sygnalizujące błędy, podświetlanie sekcji druku, możliwość pozycjonowania tortów, automatyczne wykrywanie przedmiotu sztuka 1
3.4.) Identyfikator sekcji zmienianego ogłoszenia:
SEKCJA VIII - PROCEDURA3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:
8.1. Termin składania ofert Przed zmianą:
2025-04-23 10:00
Po zmianie:
2025-04-25 10:00
3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:
8.3. Termin otwarcia ofert Przed zmianą:
2025-04-23 10:30
Po zmianie:
2025-04-25 10:30
3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:
8.4. Termin związania ofertą Przed zmianą:
2025-05-22
Po zmianie:
2025-05-24