BZP: Usługa cateringowa dla uczestników Dziennego Domu Pobytu w Kruszynku w Gminie Koneck
21.08.2025
2025/BZP 00384533/01
Gmina Koneck
Dane ogłoszeniodawcy znajdują się w treści ogłoszenia.
Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia
Usługa cateringowa dla uczestników Dziennego Domu Pobytu w Kruszynku w Gminie Koneck
SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY
1.1.) Nazwa zamawiającego: Gmina Koneck
1.3.) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 910866436
1.4.) Adres zamawiającego:
1.4.1.) Ulica: Włodzimierza Lubańskiego 11
1.4.2.) Miejscowość: Koneck
1.4.3.) Kod pocztowy: 87-702
1.4.4.) Województwo: kujawsko-pomorskie
1.4.5.) Kraj: Polska
1.4.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL619 - Włocławski
1.4.7.) Numer telefonu: 542722302
1.4.8.) Numer faksu: 542722302 w.10
1.4.9.) Adres poczty elektronicznej: ugkoneck@koneck.eu
1.4.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.koneck.eu
1.5.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka samorządu terytorialnego
1.6.) Przedmiot działalności zamawiającego: Ogólne usługi publiczne
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Numer ogłoszenia: 2025/BZP 00384533
2.2.) Data ogłoszenia: 2025-08-21
SEKCJA III ZMIANA OGŁOSZENIA
3.2.) Numer zmienianego ogłoszenia w BZP: 2025/BZP 00372833
3.3.) Identyfikator ostatniej wersji zmienianego ogłoszenia: 01
3.4.) Identyfikator sekcji zmienianego ogłoszenia:
SEKCJA IX - POZOSTAŁE INFORMACJE3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:
9.1. Informacje dodatkowe Przed zmianą:
Zmiana ogłoszenia
W wyniku błędu pisarskiego popełnionego przez zamawiającego prostuje się w Załączniku nr 8 do SWZ zapis w pkt. 2) d .
jest
"Zamawiający zapewni dodatkowe produkty spożywcze, które w sposób ciągły będą dostępne dla uczestników w aneksie kuchennym, w celu zaspokojenia indywidualnych potrzeb związanych z częstotliwością spożywania posiłków, np. kawę, herbatę, ciastka w następujących minimalnych ilościach:
a) Herbata czarna – min. 130 saszetek tygodniowo
b)Herbata owocowa/ ziołowa/ zielona (różne smaki) – min. 30 saszetek tygodniowo
c)Cukier – min. 3 kg. tygodniowo
d)Kawa rozpuszczalna – min. 1 op. po 200 g. tygodniowo
e)Kawa sypana – min. 1 op. po 5000 g. tygodniowo
f)Kawa ziarnista – min 1 op. po 650 g. tygodniowo
g)Drobne słone lub słodkie przekąski np.: paluszki, kruche ciastka różne rodzaje, krakersy - min. 3,5 kg na tydzień
h)Mleko – 6 l tygodniowo
i)Woda mineralna gazowana/niegazowana– min. 0.5 l/os. dziennie
j)Cytryny 1,0 kg tygodniowo
winno być
„Wykonawca zapewni dodatkowe produkty spożywcze, które w sposób ciągły będą dostępne dla uczestników w aneksie kuchennym, w celu zaspokojenia indywidualnych potrzeb związanych z częstotliwością spożywania posiłków, np. kawę, herbatę, ciastka w następujących minimalnych ilościach: a) Herbata czarna – min. 130 saszetek tygodniowo
b)Herbata owocowa/ ziołowa/ zielona (różne smaki) – min. 30 saszetek tygodniowo
c)Cukier – min. 3 kg. tygodniowo
d)Kawa rozpuszczalna – min. 1 op. po 200 g. tygodniowo
e)Kawa sypana – min. 1 op. po 5000 g. tygodniowo
f)Kawa ziarnista – min 1 op. po 650 g. tygodniowo
g)Drobne słone lub słodkie przekąski np.: paluszki, kruche ciastka różne rodzaje, krakersy - min. 3,5 kg na tydzień
h)Mleko – 6 l tygodniowo
i)Woda mineralna gazowana/niegazowana– min. 0.5 l/os. dziennie
j)Cytryny 1,0 kg tygodniowo
Po zmianie:
Zmiana ogłoszenia
W wyniku błędu pisarskiego popełnionego przez zamawiającego prostuje się w Załączniku nr 8 do SWZ zapis w pkt. 2) d .
jest
"Zamawiający zapewni dodatkowe produkty spożywcze, które w sposób ciągły będą dostępne dla uczestników w aneksie kuchennym, w celu zaspokojenia indywidualnych potrzeb związanych z częstotliwością spożywania posiłków, np. kawę, herbatę, ciastka w następujących minimalnych ilościach:
a) Herbata czarna – min. 130 saszetek tygodniowo
b)Herbata owocowa/ ziołowa/ zielona (różne smaki) – min. 30 saszetek tygodniowo
c)Cukier – min. 3 kg. tygodniowo
d)Kawa rozpuszczalna – min. 1 op. po 200 g. tygodniowo
e)Kawa sypana – min. 1 op. po 5000 g. tygodniowo
f)Kawa ziarnista – min 1 op. po 650 g. tygodniowo
g)Drobne słone lub słodkie przekąski np.: paluszki, kruche ciastka różne rodzaje, krakersy - min. 3,5 kg na tydzień
h)Mleko – 6 l tygodniowo
i)Woda mineralna gazowana/niegazowana– min. 0.5 l/os. dziennie
j)Cytryny 1,0 kg tygodniowo
winno być
„Wykonawca zapewni dodatkowe produkty spożywcze, które w sposób ciągły będą dostępne dla uczestników w aneksie kuchennym, w celu zaspokojenia indywidualnych potrzeb związanych z częstotliwością spożywania posiłków, np. kawę, herbatę, ciastka w następujących minimalnych ilościach: a) Herbata czarna – min. 130 saszetek tygodniowo
b)Herbata owocowa/ ziołowa/ zielona (różne smaki) – min. 30 saszetek tygodniowo
c)Cukier – min. 3 kg. tygodniowo
d)Kawa rozpuszczalna – min. 1 op. po 200 g. tygodniowo
e)Kawa sypana – min. 1 op. po 500 g. tygodniowo
f)Kawa ziarnista – min 1 op. po 650 g. tygodniowo
g)Drobne słone lub słodkie przekąski np.: paluszki, kruche ciastka różne rodzaje, krakersy - min. 3,5 kg na tydzień
h)Mleko – 6 l tygodniowo
i)Woda mineralna gazowana/niegazowana– min. 0.5 l/os. dziennie
j)Cytryny 1,0 kg tygodniowo