BZP: Usługa restauracyjna podczas Balu AGH - KC-DE-zp.272-750/25
17.12.2025
2025/BZP 00606993/01
Akademia Górniczo-Hutnicza im. Stanisława Staszica w Krakowie
Dane ogłoszeniodawcy znajdują się w treści ogłoszenia.
Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia
Usługa restauracyjna podczas Balu AGH - KC-DE-zp.272-750/25
SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY
1.1.) Nazwa zamawiającego: Akademia Górniczo-Hutnicza im. Stanisława Staszica w Krakowie
1.3.) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 000001577
1.4.) Adres zamawiającego:
1.4.1.) Ulica: Al. Mickiewicza 30
1.4.2.) Miejscowość: Kraków
1.4.3.) Kod pocztowy: 30-059
1.4.4.) Województwo: małopolskie
1.4.5.) Kraj: Polska
1.4.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL213 - Miasto Kraków
1.4.9.) Adres poczty elektronicznej: dzp@agh.edu.pl
1.4.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.dzp.agh.edu.pl
1.5.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - uczelnia publiczna
1.6.) Przedmiot działalności zamawiającego: Edukacja
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Numer ogłoszenia: 2025/BZP 00606993
2.2.) Data ogłoszenia: 2025-12-17
SEKCJA III ZMIANA OGŁOSZENIA
3.1.) Nazwa zmienianego ogłoszenia:
Ogłoszenie o zamówieniu3.2.) Numer zmienianego ogłoszenia w BZP: 2025/BZP 00600305
3.3.) Identyfikator ostatniej wersji zmienianego ogłoszenia: 01
3.4.) Identyfikator sekcji zmienianego ogłoszenia:
SEKCJA V - KWALIFIKACJA WYKONAWCÓW3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:
5.8. Wykaz przedmiotowych środków dowodowych Przed zmianą:
1. Zamawiający w ramach niniejszego postępowania, będzie wymagał przedmiotowych środków dowodowych w formie menu degustacyjnego, które ma być wykonane zgodnie z opisem znajdującym się w pkt 21 ppkt. 21.2 SWZ.
2. Zamawiający informuje, iż degustacja zostanie przeprowadzona w celu potwierdzenia, że oferowane usługi odpowiadają wymaganiom określonym przez Zamawiającego i podlegać ocenie w kryterium jakościowym, zgodnie z pkt. 21 niniejszej SWZ.
3. Degustacja odbędzie się w siedzibie Zamawiającego (bud. A0 w AGH. Dokładna lokalizacja sali zostanie przesłana w późniejszym terminie) w godz. 12:00-15:00, wyłącznie w dni robocze. Wykonawca winien zaproponować na Formularzu oferty termin degustacji. Termin degustacji nie być dłuższy niż do 2 dni roboczych od daty otwarcia ofert.
4. Koszty związane z degustacją pokrywa Wykonawca. Wykonawca ma zapewnić transport produktów do siedziby Zamawiającego, utrzymać ich odpowiednią temperaturę oraz zastawę ze sztućcami w celu przeprowadzenia degustacji dla 4 członków komisji przetargowej.
5. Zamawiający zastrzega, iż próbki, stanowiące element oferty Wykonawcy, niespełniające wymagań określonych w pkt 21 ppkt. 21.2 niniejszej SWZ, będą stanowiły podstawę do odrzucenia oferty Wykonawcy przez Zamawiającego jako nieodpowiadające treści SWZ. Zamawiający nie przewiduje uzupełnienia przedmiotowych środków dowodowych. Degustacja odbędzie się w terminie wskazanym przez Wykonawcę na formularzu oferty i Zamawiający nie przewiduje wyznaczenia kolejnego terminu. Niestawienie się w terminie wskazanym na formularzu oferty, będzie skutkowało odrzuceniem oferty.
Po zmianie:
1. Zamawiający w ramach niniejszego postępowania, będzie wymagał przedmiotowych środków dowodowych w formie menu degustacyjnego, które ma być wykonane zgodnie z opisem znajdującym się w pkt 21 ppkt. 21.2 SWZ.
2. Zamawiający informuje, iż degustacja zostanie przeprowadzona w celu potwierdzenia, że oferowane usługi odpowiadają wymaganiom określonym przez Zamawiającego i podlegać ocenie w kryterium jakościowym, zgodnie z pkt. 21 niniejszej SWZ.
3. Degustacja odbędzie się w siedzibie Zamawiającego (bud. A0 w AGH. Dokładna lokalizacja sali zostanie przesłana w późniejszym terminie) w godz. 12:00-15:00, wyłącznie w dni robocze. Wykonawca winien zaproponować na Formularzu oferty termin degustacji. Termin degustacji nie może być dłuższy niż do 2 dni roboczych od daty otwarcia ofert.
4. Koszty związane z degustacją pokrywa Wykonawca. Wykonawca ma zapewnić transport produktów do siedziby Zamawiającego, utrzymać ich odpowiednią temperaturę oraz zastawę ze sztućcami w celu przeprowadzenia degustacji dla 4 członków komisji przetargowej.
5. Zamawiający zastrzega, iż próbki, stanowiące element oferty Wykonawcy, niespełniające wymagań określonych w pkt 21 ppkt. 21.2 niniejszej SWZ, będą stanowiły podstawę do odrzucenia oferty Wykonawcy przez Zamawiającego jako nieodpowiadające treści SWZ. Zamawiający nie przewiduje uzupełnienia przedmiotowych środków dowodowych. Degustacja odbędzie się w terminie wskazanym przez Wykonawcę na formularzu oferty i Zamawiający nie przewiduje wyznaczenia kolejnego terminu. Niestawienie się w terminie wskazanym na formularzu oferty, lub nie złożenie wszystkich próbek w ramach degustacji, będzie skutkowało odrzuceniem oferty.